Wednesday, 4 March 2015

@drmazacom Manusia Hati Macam Syaitan

Siapa pernah menggelarkan kerajaan dalam penulisannya sebagai "Kerajaan Babi"? Tidak lain tidak bukan adalah seorang lelaki yang berpelajaran tinggi dan antara anak murid penyokong peliwat ulama besar paling karut dunia.

Maza dilihat seorang yang kuat melontarkan pandangan beliau akan tetapi ia hanya memilih milih hal yang remeh sedangkan isu perbuatan umat islam yang menyerupai seakan orang kafir membakar lilin langsung tidak diambil pusing.

Hari ini sibuk tuduh orang tanpa usul periksa, apakah?!


Hari ini dalam surat sebaran yang diterima admin dari facebook empunya diri menjawap dengan tegas tuduhan Maza selaku seorang individu yang diberi tugas besar dalam pemerintahan negeri Perlis dengan sewenangnya menuduh Datuk Ustaz Kazim Elias sebagai pendakwah yang membacakan hadis palsu dan secara terang terangan beliau cuba memecah belahkan perpaduan umat islam hari ini dengan menuduh orang dan sesuatu perkara tanpa usul periksa!

"ISLAM ADALAH CARA HIDUP"

Cara Maza ini cara Iblis!

"Ini apa cerita ni...seorang Mufti boleh keluar kenyataan seperti ini...nasihat admin pada Mufti ini,kemukan bila masa DUKE keluarkan hadis palsu?Jangan main tuduh aje...Jangan ambik dari akaun facebook palsu DUKE,Instagram atau Twitter palsu kemudian jadikan hujah nak banned DUKE...Eja nama pun tak betul ada hati nak banned kan orang...Ingat,dosa memfitnah...." - Admin UKE


Maza dulu kata kerajaan babi, now dia kerja dengan kerajaan babi tersebut...Sekian!


للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.
@drmazacom Manusia Hati Macam Syaitan Daeng Selili Rating: 5 Wednesday, 4 March 2015
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ping!