Saturday, 31 May 2014

Jika Dyana Hina "Mak Korang" Apa Perasaan Anda?! [video] #dyana4telukintan #prktelukintan

Hanya kerana tidak mahu berselfie bersama, Sanggup Dyana bersikap kurang ajar dengan melemparkan kata kata yang tidak beradap kepada pengundi di Teluk Intan?!


Andainya ini mak korang aku yakin penampor buaya akan singgah kat muka calon DAP kurang ajar tu. Jika dakwaan makcik ini tidak benar Dyana selaku lawyer sejak 2011 boleh lah mengeluarkan saman kepada makcik ini. (Macai PR kompom akan kata makcik ini DIBAYAR..itulah spin paling macai yang boleh mereka gunakan) Cuba MAK korang kena hina macam ini..Dyana ingat dia macam lawa tu boleh hina orang suka hati?!

Biar muka buruk jangan perangai buruk, cuba tengok mulut si mak Dyana pun dah tahu bertapa longkang.Mana tumpahnya kuah kalau tak kelongkang?!

Inilah satu product sisa yang terbuang dari UMNO dikutip oleh DAP untuk dijadikan senjata dalam merebut kuasa dan pangkat. Teringat pulak aku pada seko minah ustazah Mee sgera yang 2x5 longkangnya kini meraih title janda semula akibat "Sebab pulut santan binasa, Sebab mulut badan binasa" , Sorry Dyana muka ko ini stock bagi Mah Sabu jek baham kau...dasar betina garik...

crdt video : NadiRakyat.net (along terbaek)

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.
Jika Dyana Hina "Mak Korang" Apa Perasaan Anda?! [video] #dyana4telukintan #prktelukintan Daeng Selili Rating: 5 Saturday, 31 May 2014
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ping!