Sunday, 30 March 2014

@tunfaisal @zaini_saiful : Respon Insiden Produk Nadir Bumi Tumpah #lynas #pahangku

Aku menerima beberapa email dari pembaca blog ini di facebook ada yang marah dan ada yang bertanya adakah insiden ini benar terjadi? Yang paling kuat mengspekulasikan isu ini of kos la cacai belaan DAP/PKR ha ha ha..



Pada mulanya aku menerima beberapa keping gambar yang diberikan kepada aku dimana kelihatan "tank" bertaburan (gambar) ditepi jalan dan beberapa orang petugas berpakaian lengkap untuk kerja kerja pembersihan sisa berbahaya. 

Nak ulas pun aku bukan lah expert macam para penyelidik hal hal macam ini tapi tontonlah video pendek ini penjelasan akan insiden tersebut.


Lawat kami di www.pahangku.com


Penjelasan GM Corporate Comm Lynas Malaysia

Lepas tu kalau ade mangkuk² duk tanya pencemaran la..bahaya la..itu ini la..korang tolong copypaste link video ini kat atas kepada mangkuk² tu..ok?!ha ha ha...

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.
@tunfaisal @zaini_saiful : Respon Insiden Produk Nadir Bumi Tumpah #lynas #pahangku Daeng Selili Rating: 5 Sunday, 30 March 2014
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ping!