Friday, 4 October 2013

Saman Kerajaan Malaysia



Hari ini aku sungguh bernasib malang, udahlah nak tumpo.. komputer lak meletop haha.. 




Aku bukan reti pasal komputer nie, asal nak on je dia tak running macam biasa. Dah aku goyang-goyangkan kabel hard disc xmau..cabut RAM tak mahu gak..pelik!korang tahu kenapa?! 

Kepada yang mengkritik kerajaan Malaysia berkenaan isu Audit Negara tu boleh la gunakan point ini untuk saman kerajaan Malaysia kononnya seleweng wang rakyat, setakat menghasut dalam facebook dan blog. 

Tunjukkan bertelur kalau rasa betul sangat dakwaan audit tu. Saman jelah... 

Kepada rakan-rakan seperjuangan teruskan gayang pembangkang bangang tak bertepi!!! 

Ini semua salah pembangkang!!!!Nasib baik blekberry nie masih bernyawa koh koh koh... 





Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Saman Kerajaan Malaysia Daeng Selili Rating: 5 Friday, 4 October 2013
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ping!