Tuesday, 25 June 2013

Shahz Jaszle Watercannon Farah?! [video]

Tadi aku terbaca artikel yang dikeluarkan oleh beberapa blog yang mendakwa Neeloda menuntut sejumlah wang kepada Shahz Jaszle nie..ada lak video dia beraksi porno pun ada..aku rasa mende2 karut marut tu buat buruk nama Shahz jek. 

Perempuan nie namanya Neelofa
Anyway aku tak side sapa sapa dan si Shahz nie pun aku bukan kenal sangat pun cume aku berbau sedikit curiga sebab ramai2 duk balun dia..apa dosa dia kat angpa?hahaha...

Memang hidup manusia ada kala naik dan turun. tetapi pada adatnya kita jangan duk tambah nasi dengan benda2 melibatkan periuk nasi seorang artis macam nie, dah cara dia cari makan macam tu. Jika dia gelapkan atau apa apa duit Neelofa tu. Pada aku itu kes peribadi diaorang. Kalau dia tak bayor Neelofa la pergi report polis biar buku bertemu ruas.

Video dibawah ini aku temu dalam blog utaranews yang mendedahkan sesuatu yang wajar beliau buat jika Shahz di henyak dalam media tak kira media lama atau baru.

Pada apa yang aku tengok dalam video ini, si farah tu boleh dikategorikan cuba menyauk udang galah di air keruh. Sedangkan Shahz dah ah macam-macam perkara yang dia kena hadap mai plak farah duk propa..pastu kena terjah dah mengelabah anjing!

Aku bukan nak bela Shahz, cuma aku cukup getik kalau ada ramai manusia macam farah nie!aku fikir inilah yang disebut oleh Dato Seri Najib!Perang persepsi...so Shahz dah tunjuk sampel camana kita kena buat hehe...

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.
Shahz Jaszle Watercannon Farah?! [video] Daeng Selili Rating: 5 Tuesday, 25 June 2013
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ping!