Thursday, 20 June 2013

PESANAN PENTING : JERUBU BERBAHAYA Dan Akibatnya

BAHAYA pertukaran regime :

Salam, menurut info dalaman, PR rancang buat rusuhan di parlimen bermula malam ini dan akan cuba cetuskan keadaan hingga kerajaan isytihar darurat agar parlimen digantung, pihak media asing sudah siap sedia dan kapal US sudah ada standby di Indonesia.
Sebab itulah Husam keluar fatwa siapa mati dalam demo di padang merbok sebagai mati syahid.

Mohon semua jangan terlibat dan minta keluarga semua jgn ikut serta segala demo dan rusuhan yg sebenarnya rancangan zionis dgn ejen2nya.

Pls feel free to translate and distribute. Prevent our peace & stability fr becoming another mayhem and civil war.
- sumber rakan

JERUBU?

Tidak dinafikan sememangnya jerubu belaku dikala musim kemarau!tetapi apakah manfaat jerubu ini dengan kehadiran kapal asing?!

Jerubu ini belaku akibat pembakaran secara senaja oleh indonesia?

Ia memang selalu belaku didalam timelime musim kemarau!

Oleh itu rakyat Malaysia dinasihatkan jangan keluar rumah tanpa tujuan yang munasabah termasuk menyertai demonstrasi dan dikuatiri menjejaskan kesihatan, admin yang muda-muda ini pun diserang batuk dan sintom sinus! Bagaimana pula jika pakcik-makcik yang separuh abad?!

Demostrasi kali ini jika belaku, para pendemo akan kehilangan air dalam badan dan keadaan sekitar kawasan demonstrasi melibatkan suhu dan cuaca berjerubu menyumbang kepada perilaku hilang pertimbangan! Bayangkan..udara tidak sihat..suhu panas..sesak..emosi dan laungan provokasi! Tidak mustahil yang berpenyakit boleh menemui maut! Husam tahu akan kebarangkalian ini...anda bagaimana?!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
PESANAN PENTING : JERUBU BERBAHAYA Dan Akibatnya Daeng Selili Rating: 5 Thursday, 20 June 2013
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...