Thursday, 27 June 2013

Najib Salah Kira?!Aku tak berapa arif tentang saham dan cara mereka mengendalikan!tetapi pasaran saham banyak bergantung dgn beberapa aspek yang salah satunya "khabar angin" if seluruh dunia asik memperkatakan saham itu turun..lingkup..rugi nescaya khabar angin itu bakal menjadi kenyataan. 

Sebelum pilihanraya lepas, penyokong pembangkang yang tak pernah rasa susahnya warga felda yang membanting tulang meneroka hutan buat cerita saham felda merudum..rugi..siap buat carta berapa rugi!sebab apa?sebab inilah agen parasit dalam Malaysia yang dengki dan kianat terhadap kemajuan dan limpahan rezeki kepada warga felda! 

Ditambah busuk hatinya mereka kritik menara felda tu macam-macam!aku tahu yang duk main propa tu semua majoriti pencacai DAP yang busuk hingga keotak! Sedangkan warga felda cukup bersyukur dengan kemakmuran yang dikcapi hari ini! 

Kenapa DAP marah?sebab depa tak merasa..nak rasa tapi masa tengah hutan banat depa tak mahu masuk bila dah maju depa nak amek alih!lihat bandar bandar hari ini,pelbagai kemudahan dan perancangan kerajaan barisan nasional yang ditunjuangi UMNO menaikkan bandar tersebut hari ini nyata dalam terang dikuasai DAP!Now depa berani ugut peniaga islam tak benarkan berniaga bazar dibulan puasa? 

#tajuk tu kalau tak faham tak mengapa :) 
Najib Salah Kira?! Daeng Selili Rating: 5 Thursday, 27 June 2013
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...