Monday, 3 June 2013

Anwar bakal disingkirkan?

Dari pengamatan aku orang orang kuat iaitu pengasas PKR semasa beliau didalam menjalani hukuman penjara kini mereka telah beralih arah dan meninggalkan beliau dengan memberi kenyataan terbuka bahawa parti anak beranak itu kini tidak releven.

Ditambah lagi pembubaran beberapa cawangan yang memberi impak besar kepada pengaruh PKR yang selama ini berjuang untuk membela nasib individu dan keluar anwar semata-matam

Azmin Ali dalam kenyataannya baru baru ini sering dilihat secara halusnya cuba "menolak" individu bernama Anwar dari segi pemilihan keputusan yang dibuat oleh al-juburi dalam perjalannan politik anwar yang memasuki usia senja!

Tidak dinafikan lagi beberapa individu yang dikelilingi anwar bermasalah dan ini mengusarkan sendiri barisan pakatan rakyat terutama PAS yang terpaksa berhempas pulas untuk menyakinkan rakyat bahawasanya PAS kekal memilih seorang peliwar suka sama suka untuk ditabalkan sebagai pemimpin dikalangan para cendikawan dan ulama dalam PAS!

Tidak mustahil anwar bakal ditolak secara baik atau halus!

Lagipun kini akibat terlalu mengikut nafsu anwar ramai dikalangan PAS sendiri merstui perbuatan yang terang-terangan bertentangan dengan pendirian PAS yang asal.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Anwar bakal disingkirkan? Daeng Selili Rating: 5 Monday, 3 June 2013
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...