Monday, 3 June 2013

3 Perkara Anwar Goyang?!

Sebelum PRU13 anwar al-juburi amat sinonim dengan panggilan raja goyang yang membabitkan gambar salah laku buruk perangai dan nyanyian "tanya sama pokok"

Pelbagai cara spin yang cuba dipraktikkan oleh penyokong tegar beliau sehinggakan ramai saling cabar mencabar berikutan isu isu yang dikaitkan dengan al-juburi.

3 perkara yang mungkin DSAI takuti :
"..Ketiga-tiga perkara itu ialah rayuan kes liwat Mohd. Saiful Bukhari Azlan, isu pencerobohan kumpulan pengganas Kiram di Lahad Datu, Sabah dan pendedahan bekas rakan karibnya, Datuk S. Nallakaruppan berhubung aktiviti seks beliau.." - Senator Ezzam Mohd Noor.

Aku terpikir juga,kenapa anwar lancarkan demo black505?

Tidak lain dan tidak bukan adalah sebagai advantage kepada dia sekiranya KDN bakal mendedahkan report penglibatan 3 orang dari parti pembangkang yang bakal mencetuskan kemarahan penyokong al-juburi dan menyalahkan kerajaan zalim sedangkan bukti dan pertuduhan lengkap bakal dilampirkan selepas 3 tertuduh itu ditahan.

Ramai mencabar Datuk Seri Zahid Hamidi(khususnya KDN) agar mendedahkan nama yang tertuduh secara umum agar dapatlah kiranya mereka bersiap siaga menafikanya!!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
3 Perkara Anwar Goyang?! Daeng Selili Rating: 5 Monday, 3 June 2013
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...