Thursday, 16 May 2013

Salah Satu Cybertrooper RED BEAN ARMY?!

RED BEAN ARMY DIKENAL PASTI.

Sebelum ini aku pernah kasi warning kat pages ni supaya korang hati-hati dengan agenda jahat Cybertroopers DAP ini, dan hari ni Kantoi lagi sorang cybertrooper DAP, Red Bean Army yang ditaja khas oleh DAP untuk memecah belahkan orang orang melayu dalam laman facebook.

Patut le aku tengok bila si Dajjal ni keluarkan status dalam facebook lepas tu dia diam tak komen, dia bagi orang melayu bertengkar sesama sendiri dalam status yang dia naikkan dalam laman facebook tu.

Rupa rupanya dia salah sorang cybertrooper DAP yang dibayar, gunakan nama melayu tetapi berketurunan cina dan beragama kristian.

Nampak tak betapa liciknya permainan mereka dalam media sosial, yang kita ni melayu bergaduh tak tentu kira sampai bertengkar bagai nak gila.

Dia pulak diam je sambil tersenyum depan PC dan mengatakan bahawa kita ni bodoh masuk perangkap dalam permainan dia.

Agak agak berapa DAP bayar pada dia ni untuk buat keje keje ni kan? Dah tentu lumayan, tapi kalau tau siapa sebenarnya dia ni alamat ruyup kena telanjang.

Biar di tau nasib macam mana bila pelaga orang melayu, yang melayu bengong pula mengiyakan saja apa juga fitnah haram jadah ni, nasib le Melayu bingai yang sokong pakatan pembangkang woiit..esok esok kalau DAP dah berkuasa baru la korang tau langit tinggi ke rendah. - Ujang (ASSU)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Salah Satu Cybertrooper RED BEAN ARMY?! Daeng Selili Rating: 5 Thursday, 16 May 2013
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ping!