Sunday, 24 March 2013

PILOT CAFE : Gambar Neelofa Mengandung Anak Luar Nikah?


Pastinya gambar ini buat pembaca dan geng blogger hentak kepala kat dinding. Mana tidaknya gadis idaman mereka kini kelihatan bunting buatan Ameer!


Tengok gambar kedua ini kompom la korang dah tahu ini lakonan semata-mata
tapi cute kan tengok neelofa tgh mengandung...hehehe..


Awas!!!!Ezlan Yussuf pasukan komando tengah aim anugerah kau tu...adesss...


OK la aku story skit pasal neelofa ini, gambar gambar yang dipaparkan itu semua adalah shot dari filem yang bakal ditayangkan di pawagam bertajuk "Pilot Cafe" aku pun tak banyak tahu pasal pembikinan di filem ini tapi dari tajuknya aku rasa macam penulis terkenal ahadiat akasha yang menulis novel "lagenda budak setan" & "Budak Setan" tu..


Kononnya hero kita Saudara Farhin Ahmad (Watak Ameer) berlakon juga!

Mengenai perkembangan terbarunya, Neelofa akan membintangi filem arahan Osman Ali yang berjudul 'Pilot Café' dan akan memulakan penggambaran sekitar Oktober ini. - Gua.com

Himpunan Aktivis Cyber #BNYCT 16/3/2013


Kita tunggu filem ini keluar..support Farhin Ahmad!!!!




للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.
PILOT CAFE : Gambar Neelofa Mengandung Anak Luar Nikah? Daeng Selili Rating: 5 Sunday, 24 March 2013
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ping!